Trillingsdempers in Nederland

AKUSTIK+SYLOMER® VLOERTRILLINGSDEMPERS NU BESCHIKBAAR IN INSUL ACOUSTIC INSULATION PREDICTION SOFTWARE

Akustik+Sylomer INSUL prediction software

Akustik+Sylomer INSUL prediction software

AMC-MECANOCAUCHO heeft de Akustik+Sylomer ® vloertrillingsdempers geïntegreerd in de nieuwste INSUL software versie 9.0.24

24/08/2022

INSUL is een programma voor het voorspellen van de geluidsisolatie van muren, vloeren, daken, plafonds en ramen. Impactgeluidsisolatiewaarden voor vloeren en daken kunnen worden voorspeld vanwege het effect van voet- en regeninputs. Het programma kan goede schattingen maken voor het transmissieverlies (TL) of impactgeluid (Ln) in 1/3 octaafbanden en gewogen geluidsreductie-index (STC of Rw) of impactbeoordeling (IIC / LnTw). Deze resultaten worden gebruikt in geluidsoverdrachtsberekeningen tijdens de akoestische ontwerp- en specificatiefase.

Sinds de creatie van de akoestische hangers van Akustik+Sylomer® in 2005 heeft AMC-MECANOCAUCHO meer dan 80 verschillende akoestische hangers ontwikkeld. Elke hanger is voorzienvan verschillende metalen componenten die ze rechtstreeks aanpassen aan verschillende constructiemethoden en verschillende metalen kanalen die vaak worden gebruikt in verschillende landen over de hele wereld.

Om akoestische adviseurs en specialisten te helpen met de juiste selectie, heeft AMC-MECANOCAUCHO® besloten om hun Akustik+Sylomer ® Vloertrillingsdempers op te nemen in INSUL (Versie 9.0.24). Dit is een van de meest efficiënte programma's voor het voorspellen van de geluidsisolatie van muren, vloeren, daken, plafonds en ramen.

De onderstaande screenshots tonen de Akustik + Sylomer ® Floor mountsin INSUL.

Dit product is ook opgenomen in de Acoustic hanger pro App, die beschikbaar is op Google Play en IOS.

Acoustic Hanger Pro App

Door de basiselementen van uw toepassing in te voegen, kunt u met de app de juiste oplossing selecteren op basis van uw budget of natuurlijke frequentievereiste. De app vraagt u technische basisinformatie zoals gewicht per m², afstand tussen akoestische hangers / trillingsdempers voor zwevende vloeren en vereiste natuurlijke frequentie. Zodra deze gegevens zijn ingevoegd, biedt de app u een berekening, gegevensbladen en video's van de installatieprocedure.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze applicatie-ingenieurs voor meer informatie over dit product.